Skip links

Relevant webdesign

Nettsider Nettbutikk
Se video om Relevant

Vil du bli kontaktet av oss?

Fyll ut skjema nedefor og vi tar kontakt snart.

Webdesign levert i hele Norge.

Nettsider er hjertet til enhver bedrift på nett. Du kan med en nettside nå ut til hele Norge, Europa eller hele verden om du vil. Nettsiden er ditt eget lille hjørne av internett der du har full regi. En god nettside skal fungere som bedriftens ansikt utad. Folk som besøker nettsiden skal få et godt inntrykk av din bedrift og bli fristet til å sende en henvendelse. De fleste bruker nettsider som et kontaktpunkt for henvendelser og et sted hvor folk kan lese om hvem bedriften er. Andre bruker nettsider som en butikk på nett og selger produkter der som hovedinntektskilde. I disse dager er det normalen for bedrifter å være til stede på nett. Vi er godt erfarne på alle typer nettsider og sørger for at du får en løsning med god valuta for pengene. Alle våre nettsider blir testet på både PC og mobil før de publiseres for å forsikre oss om at den er tilgjengelig for alle. Vi er en av landets største produsenter av nettsider/nettbutikker, og vi sørger for at du får en positiv opplevelse når vi skal lage ditt nye nettsted sammen med deg.

Kontakt oss Bli Relevant
Webdesign
blank
blank
webdesign

WordPress og WooCommerce!

Det er viktig for oss å levere den beste, mest fleksible løsningen til våre kunder. Derfor bruker vi verdens mest populære publiseringsverktøy. WordPress er et malbasert program som er lett å forstå, og derfor lett for nye webdesignere å sette seg inn i. Da er vi sikre på at våre kunder får godt forhold til nettsiden sin. WooCommerce er et adaptivt verktøy innen WordPress som gir en god kjøpsopplevelse både kunde og butikksjef. Det enkelt å legge til, redigere, og slette produkter i WooCommerce og er svært brukervennlig. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål til hva vi kan levere!

Nettsider Nettbutikk

SEO – Søkemotoroptimalisering

Å ha godt innhold på nettsiden din er viktig for å ha høy plassering i søkeresultatene til Google. Når vi arbeider med SEO, sjekker vi både den tekniske helsen og hvordan innholdet som tekst og bilder bidrar til å drive gode organiske plasseringer på Google. Det skal verken være for mye eller for lite tekst på hver av sidene på et nettsted. Gjennom årene har vi bygget kunnskapen til å sørge for at nettstedene vi lager, får høye resultater på søkemotorer. Driver du byggefirma på Sola, kan vi øke dine treff på blant annet søkefrasen “snekker Sola”.

Typer SEO:

Teknisk SEO: Innebærer blant annet innlastingstid og den tekniske helsen av nettsiden.
Frase SEO: Hvor relevant innholdet i nettsiden er til det folk søker etter.

Les mer om SEO
SEO
Grafisk design

Grafiske tjenester og profilering

Vi vet at det å skille seg ut fra mengden er viktig for mange bedrifter, og vi kan selvsagt hjelpe! Hos Relevant har vi et stort team med dyktige designere som kan blant annet lage logoer, grafisk profil, design på plakater og mye mer! Ta kontakt med oss dersom din bedrift skal skille seg ut over alle andre. Skal du åpne et spisested og vil skille deg ut fra flokken, kan vi hjelpe med å lage en unik grafisk profil og et “brand” som kjennetegner din bedrift.

Eksempler på grafiske tjenester:

  • Vektorisert logo
  • Plakater
  • Design på bilfoliering
  • Unik grafisk profil
  • Visittkort
  • Stand-materiell

Kontakt oss Les mer om grafiske tjenester

Vi gjør deg mer synlig på Google!

LES MER OM SEO
Åpne
Dra