Skip links

Relevant webdesign i Fredrikstad

Nettsider Nettbutikk
Se video om Relevant

Vil du bli kontaktet av oss?

Fyll ut skjema nedefor og vi tar kontakt snart.

Webdesign levert lokalt i Fredrikstad og Østfold

Nettsiden er din bedrifts ansikt på nett, og er kritisk til gode førsteinntrykk for fremtidige kunder. Teknologien er i hyppig endring og selv om nettside ble laget i 2020 kan det være at den allerede i dag er utdatert og må bli videre utviklet. Man må alltid holde det tekniske ved like samt oppdatere innhold som tekst og bilder for å sikre seg at nettsiden din utvikler seg sammen med bedriften din. Det er mange typer nettsider som finnes, spesielt til bedrifter fungerer de oftest som kontaktpunkter for henvendelser og salg. Andre ganger vil man starte en nettbutikk, vi er erfarne og dyktige det du måtte du ønske fra nettsiden din. Ta kontakt i dag for å begynne.

Kontakt oss Bli Relevant
Webdesign
blank
blank
webdesign

WordPress og WooCommerce!

Over halvparten av alle nettsider som utvikles i dag, blir laget med WordPress. Det er lett og brukervennlig som gir stor fleksibilitet i webdesign. WordPress lett for enhver webdesigner å sette seg inn i og er et malbasert system. Dette sikrer deg som kunde at du ikke blir fanget av en webleverandør ettersom WordPress er satt opp slik at hvem som helst kan plukke opp der siste webdesigneren slapp. WooCommerce er den kommersielle siden av WordPress og legger til rette for utvikling av nettbutikker. Med et fleksibelt, adaptivt oppsett kan du som butikksjef enkelt legge til, redigere og kategorisere produkter i butikken. Det er mange muligheter i forhold til integrasjoner med betalingsløsninger som blant annet Vipps, Nets og Paypal. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål til hva vi kan levere!

Nettsider Nettbutikk

SEO – Søkemotoroptimalisering

Å ha godt, relevant og informativt innhold på nettsiden er viktig for å tiltrekke folk som søker etter ditt fagfelt. Derfor jobber vi kontinuerlig med å optimalisere på det tekniske bak nettsiden, og innhold som tekst og bilder. Hvis du er en elektriker i Fredrikstad, vil vi optimalisere teksten på nettsiden slike den får gode resultater på for eksempel “elektriker Fredrikstad” søkefrasen.

Typer SEO:

Teknisk SEO: Innebærer blant annet innlastingstid og den tekniske helsen av nettsiden.
Frase SEO: Hvor relevant innholdet i nettsiden er til det folk søker etter.

Les mer om SEO
blank
Grafisk design

Grafiske tjenester og profilering

Har du et unikt selskap som trenger et unikt utseende? Relevant Fredrikstad leverer en rekke grafiske tjenester til gode priser og har mye erfaring med grafiske utfordringer. Vi kan hjelpe med ulik grafisk profilering som bilfoliering design, visittkort eller materiell til en stand. Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud!

Eksempler på grafiske tjenester:

  • Vektorisert logo
  • Plakater
  • Design på bilfoliering
  • Unik grafisk profil
  • Visittkort
  • Stand-materiell

Kontakt oss Les mer om grafiske tjenester

Vi gjør deg mer synlig på Google!

LES MER OM SEO
Åpne
Dra