Skip links

Relevant webdesign i Bergen

Nettsider Nettbutikk
Se video om Relevant

Vil du bli kontaktet av oss?

Fyll ut skjema nedefor og vi tar kontakt snart.

Webdesign levert lokalt i Bergen og Vestland

Godt webdesign er noe vi brenner for. Å presentere bedriften din godt på nett blir bare viktigere og viktigere. Det er uendelige typer grunner for å ha en nettside, for å være et kontaktpunkt til kunder, spre informasjon, eller selge produkter på nett. Relevant har erfaringen til å lage nettsider til ditt formål. Gjennom prosessen vår får du en nettside du kan være stolt av, og som representerer deg og din bedrift på en måte som gir enhver besøkende et godt førsteinntrykk. Nettsiden din blir fort hovedkilden for henvendelser og kunder hvis den er laget riktig. Vi optimaliserer alle våre nettsider for å fungere på alle plattformer som både PC og mobil. Ta kontakt i dag for å begynne.

Kontakt oss Bli Relevant
Webdesign
blank
blank
blank

WordPress og WooCommerce!

WordPress er verdens ledende publiseringsverktøy for nettsider og blant de mest fleksible som finnes. Det er folk rundt hele verden som lager egne maler og integrasjoner til WordPress som fulltidsjobb. WooCommerce er et verktøy som gir muligheter for å lage nettbutikk. Med fleksibelt oppsett og mulighet for å legge til alle typer betalingsløsninger er WooCommerce vår foretrukne verktøy for nettbutikker. Det enkelt å legge til nye, kategorisere og redigere produkter. Som nettbutikk-kunde hos oss får du grundig opplæring i hvordan du drifter nettbutikken, det er enkelt å skjønne og lagt opp til at folk flest kan sette seg inn i det. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål til hva vi kan levere!

Nettsider Nettbutikk

SEO – Søkemotoroptimalisering

Organiske søkeresultater er de mest relevante nettsidene til ditt søk på Google. Vårt SEO arbeid forbedrer din plassering på bestemte søkeord. Dette får vi til med å sikre at alt tekstinnhold på nettsiden er så relevant som mulig til det folk vil søke om. Da sørger vi for at folk kan finne din nettside om de lurer på noe innen ditt felt. Driver du et apotek i Bergen, kan vi øke dine treff på søkefrasen “apotek Bergen” blant annet. Vi opprettholder også den tekniske helsen til nettsiden din og sørger for at besøkende får en opplevelse med rask innlasting.

Typer SEO:

Teknisk SEO: Innebærer blant annet innlastingstid og den tekniske helsen av nettsiden.
Frase SEO: Hvor relevant innholdet i nettsiden er til det folk søker etter.

Les mer om SEO
blank
Grafisk design

Grafiske tjenester og profilering

Her i Bergen er det viktig for bedrifter å skille seg ut for å vise at de har noe unikt å tilby. Vi tilbyr de fleste typer grafiske tjenester til gode priser og har mange erfarne designer som elsker grafiske utfordringer, enten om det er en nye logo eller en svær plakat. Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud!

Eksempler på grafiske tjenester:

  • Vektorisert logo
  • Plakater
  • Design på bilfoliering
  • Unik grafisk profil
  • Visittkort
  • Stand-materiell

Kontakt oss Les mer om grafiske tjenester

Vi gjør deg mer synlig på Google!

LES MER OM SEO
Åpne
Dra