Skip links

Søkemotoroptimalisering Bergen

Søkemotoroptimalisering i Bergen

Relevant har lang erfaring og god kompetanse innen søkemotoroptimalisering i Bergen og nærliggende områder! Vi kan hjelpe din bedrift med å rangere høyt i organisk søk på Google, slik at du er et alternativ for potensielle kunder. Vårt SEO-team i Bergen arbeider daglig med kunder av ulik størrelse og i forskjellige bransjer, og vi vet hvilke tiltak som skal implementeres for å skape verdi for din bedrift.

Kontakt oss for mer informasjon om hvordan vi kan bistå din bedrift med søkeoptimalisering i Bergen.

Kontakt oss
blank
blank

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering, eller SEO, er arbeidet som bidrar til økt organisk trafikk inn til nettsider. Kort forklart er målet at din nettside skal være et alternativ ved å rangere høyest mulig i organisk søk på Google eller andre søkemotorer.

Dette gjøres ved å tilpasse nettsiden etter de retningslinjene Google har satt for utforming av nettsider. En omfattende søkeordsanalyse blir utført for å sikre at din nettside tilbyr det brukere er ute etter. Det er viktig at du presenteres som et alternativ når mulige kunder søker etter varer og tjenester du tilbyr.

Hva er søkemotoroptimalisering?

Søkemotoroptimalisering er et fagfelt som dekker flere områder. Arbeidet innebærer blant annet å sørge for at nettsiden er i god teknisk helse, har relevant innhold og er av god kvalitet.

Google foretar såkalte «crawls» på nettsider for å indeksere dem. Det finnes utallige nettsider på Internett, og nettopp derfor er det viktig at Google kan «crawle» og indeksere din nettside. Verdifullt innhold på nettsiden vil ikke ha stor betydning om den ikke kan leses eller indekseres av Google, ettersom brukere ikke vil kunne finne innholdet.

Kontakt oss Hvorfor bruke oss?
blank
blank

Hvorfor er søkemotoroptimalisering viktig for norske bedrifter?

Bruken av Internett er mer utbredt enn noen gang før, i både B2B- og B2C-markedet. Derfor er det essensielt å rangere høyest mulig i organisk søk. Hele 93% av kjøp i fysiske butikker innledes ved at kjøper innhenter informasjon fra en nettside. Bruk av Internett ved handel på nett og i fysiske butikker blir stadig mer utbredt. Derfor er det viktig at din bedrift og nettside tilpasses dette brukermønsteret og er et alternativ for mulige kunder, i Google og andre søkemotorer. Det er avgjørende at din nettside vises som et alternativ når brukere søker etter det din bedrift tilbyr. Vil du ha mer informasjon om våre tjenester, eller ønsker et tilbud? Kontakt gjerne en av våre SEO-spesialister her.

Google sine algoritmer sørger kontinuerlig for å gi deg svar på det som søkes etter. Om du for eksempel søker etter «eiendomsmegler i Bergen», vil Google gå gjennom flere nettsider for å finne det beste alternativet for deg. Hvilke alternativer som vises baseres på blant annet teknisk kvalitet, innhold og sidens brukervennlighet.

Les mer om Google Ads

Relevant SEO

SEO-arbeid vi i Relevant utfører for våre kunder baseres på en egenutviklet modell som tidligere har gitt gode resultater! Vårt SEO-team består av både tekstforfattere og SEO-ansvarlige som er sikrer at nettsidens innhold er av god kvalitet, mens kompetente webutviklere sørger for det tekniske aspektet.

Ønsker din bedrift hjelp med søkemotoroptimalisering i Bergen? Relevant innhold på nettsiden er en viktig faktor for å oppnå ønskede resultater – Vårt SEO-team kan hjelpe deg!

Les mer om SoMe
blank

Vi gjør deg mer synlig på Google!

LES MER OM SEO
Åpne
Dra