Skip links

SEO

Google er verdens mest brukte søkemotor og verdens største markedsplass.

Søkemotoroptimalisering ofte forkortet til SEO, er nøkkelen til vekst i organisk trafikk på nettsider. Det handler om at din nettside skal rangere høyest mulig i organisk søk på Google eller andre søkemotorer.

I praksis handler det om å tilpasse nettsiden etter Googles retningslinjer for utforming av nettsider. Ved hjelp av en grundig søkeordsanalyse sørger vi for at nettsiden din tilbyr det brukerne faktisk spør etter. Når potensielle kunder søker etter dine varer og tjenester bør du vise som et alternativ.

Kontakt oss
Reklamebyrå

«SEO er nøkkelen til vekst i organisk trafikk og konverteringer»

Søkemotoroptimalisering er et bredt emne med flere viktige elementer. Det dreier seg blant annet om å ha en nettside med god teknisk helse, verdifullt innhold og utmerket kvalitet.

Google «crawler» gjennom nettsteder for å indeksere dem. Det er flere milliarder nettsider på Internett, og dermed viktig å ha en nettside som lett kan «crawles» og indekseres av Google. Det er av lite verdi å ha en nettside med formidabelt innhold dersom Google ikke kan lese eller indeksere nettsiden, da dette medfører at brukere ikke finner innholdet.

Nettside Nettbutikk Kontakt oss
blank

Vi bruker Internett i mye større grad enn før både i B2B og B2C markedet. At din nettside rangerer høyt i organisk søk er viktigere enn noen gang. Årsaken til dette er at 93% av all handel i en fysisk butikk starter med at kjøperen først har innhentet informasjon på en nettside. Bruken av Internett til både handel i nettbutikker og fysiske butikker øker gradvis hvert år. Det er dermed viktig at din bedrift tilpasser seg brukermønsteret, og er et alternativ for potensielle nye kunder, både i Google og andre søkemotorer. Det er essensielt at nettopp din bedrift kommer frem når nettbrukere søker etter tjenester som din bedrift tilbyr. Ønsker du mer informasjon eller et tilbud? Ta kontakt med en av våre SEO spesialiser!

Google har algoritmer som til enhver tid gir deg det beste svaret på det du søker etter. Søker du for eksempel etter «tannlege i Bergen» vil Google lete gjennom utallige nettsider for å finne nettopp den beste tannlegen for deg. Algoritmene baserer svaret på blant annet teknisk kvalitet, innhold og brukervennlighet på nettsiden.

Vær et alternativ for dine kunder – vær et alternativ i Google!

blank

Relevant SEO

Når vi i Relevant utfører SEO-arbeid for våre kunder, bruker vi vår egenutviklede modell som vi har hatt stor suksess med! I vårt SEO-team har vi tekstforfattere og SEO-ansvarlige som har ansvaret for innholdet på siden, samtidig som vi har dyktige webutviklere som tar seg av det tekniske aspektet ved vår SEO-modell.

Relevant innhold på nettsiden er viktig for å oppnå resultater – Vårt SEO-team hjelper deg å oppnå nettopp dette!

Kontakt Relevant

Trenger du ny nettside?

LES MER
Åpne
Dra