Skip links

Reklamefilm

Film er en effektiv måte å få oppmerksomhet på

Relevant leverer reklamefilmer av høy kvalitet.

Vi tar hele prosessen fra idé til ferdig produkt og leverer din unike video med full HD, 4K og 8K oppløsning. I tillegg hjelper vi til med annonsering og deling av filmen etter produksjon.

Våre dyktige filmfotografer har lang erfaring i bransjen og lager skreddersydde, profesjonelle reklamefilmer som hjelper din merkevare med å skille seg ut blant et hav av aktører.

Bli lagt merke til med en video som styrker ditt omdømme eller merkevare.

Kontakt oss
blank
blank

Fordelene ved reklamefilm:

Oppnå økt kjennskap til bedriften

Nå et større publikum

Oppnå økt trafikk på nettsiden og sosiale medier

Få frem budskapet ditt på få sekunder

Hvorfor bør din bedrift markedsføre seg med reklamefilm?

I løpet av kort tid skal seerne danne seg et inntrykk av deg og din bedrift. Derfor er levende bilder som engasjerer viktig. Videomarkedsføring er et av de sterkeste og mest effektive virkemidlene du kan bruke for digital annonsering.

Relevant har bred erfaring med både store og små prosjekter. Vi tilpasser filmen etter ditt budskap, målgruppe og formål.

Foto
blank

Noen av våre videotjenester:

Brandingfilm

Brandingfilm er et av de viktigste virkemidlene for å vekke oppmerksomhet rundt selskapet. En profesjonell brandingfilm vil styrke merkevaren til virksomheten, og er en ypperlig måte å promotere bedriften som en attraktiv aktør, arbeidsplass, eller leverandør. Relevant skaper innholdsrike brandingfilmer med fokus på mennesker, varer og tjenester og ikke minst bedriftens essensielle verdier.

Promofilm/presentasjonsfilm

Promofilmer kan fremme alt fra et produkt, bedrift eller en tjeneste. Slike type filmer får mye oppmerksomhet i sosiale medier og er derfor en god måte for bedriften å markedsføre seg på.
Relevant leverer engasjerende presentasjonsfilmer til nettside, sosiale medier, eller messer. Vi gjennomfører grundig forarbeid med idé, manus og videoplan og videre med produksjon og post-produksjon.

Produktvideo

Produktvideo vil bidra til å øke kjennskap til produktet, og påvirke folks valg og holdninger. Relevant setter fokus på sentrale produktfordeler for å skape en helhetlig opplevelse som igjen vil føre til økt salg.
Vi fremmer produktets positive kvaliteter og produserer filmer som gir resultater.

Dokumentarfilm

Dokumentarfilm er et kraftig virkemiddel som får frem virkeligheten. Relevant produserer oppmerksomhetsvekkende dokumentarfilmer med autentiske personer, miljøer og virkelige hendelser.

Dronefilm

Dronefilm gir et unikt perspektiv fra luften, og er et virkemiddel som hever kvaliteten på filmen ved bruk av spennende vinkler. 
Relevant leverer både foto og film fra luften i 4K. Vi har sertifiserte piloter og droner som kan brukes på oppdrag for natur, action, vann og bygninger. 

På tide med nye bilder?

LES MER
Åpne
Dra