Skip links

Lokalt reklamebyrå i Stavanger

Hvorfor bruke oss Hva kan vi hjelpe deg med?
Se video om Relevant

Vil du bli kontaktet av oss?

Fyll ut skjema nedenfor og vi vil ta kontakt innen kort tid.

Et reklamebyrå som setter dine behov i fokus 

I Relevant skjønner vi at ingen bedrifter har samme fasit på hva slags markedsføring som fungerer best. Med medierådgivning jobber vi aktivt for at du skal nå ditt mål. Dette kan være ren nytteverdi, branding eller å få frem et spesifikt budskap på best mulig måte. Vi lager årlige markedsplaner innen ditt markedsbudsjett og planlegger ulike aktiviteter skreddersydd til dine ønsker og behov. Vi måler og dokumenterer alltid hva slags effekt tiltakene vi setter i gang resulterer i, og holder statusmøter med deg for å avgjøre hvilken vei vi skal styre skipet for å ankomme målet. 

blank

Hva er ditt mål med markedsføring? 

Nytteverdi

Økt salg, henvendelser og flere potensielle kunder

Branding

Bygge din merkevare for at folk skal kjenne igjen din bedrift

Budskap

Få frem hvem dere er, hva dere gjør eller annet du vil skape bevissthet rundt

blank

Kompetansehus innen digital markedsføring 

Relevant er et av landets ledende reklamebyråer og har vårt hovedkontor på Hillevåg i Stavanger. Vi har holdt på siden 2014 med det vi liker aller best – markedsføring. Den beste delen med å være et reklamebyrå er å jobbe med selskaper innen en rekke forskjellige bransjer med unike utfordringer. Det er ekstra kjekt å jobbe med lokale kunder som vi kan kan ha fysiske møter med, men i dagens samfunn får vi det meste til. Den digitale verden er i konstant endring og det kan være vanskelig å følge med. Vi spesialiserer oss innen dette og sørger for at våre kunder er oppdatert! 

Kontakt oss Hvorfor bruke oss?

Annonsering med et dyktig reklamebyrå 

Google Ads 

Vær synlig når folk søker etter dine produkter og tjenester! Våre Google-sertifiserte spesialister bygger kampanjer og målretter dem til den aldersgruppen og det geografiske området du ønsker. Du kan bestemme å være synlig når folk i Stavanger og Sandnes søker på rørlegger, men ikke bruke penger når en på Vigrestad søker. For så langt er det kanskje ikke lønnsomt å kjøre? Er det noen tjenester eller produkter du ønsker mer salg eller flere henvender på kan vi sørge for at de blir mer synlige når folk i ditt nærområde er på utkikk etter det. 

blank

Google tjenester vi leverer: 

blank

Google Ads


Søkeannonsering

blank

YouTube


Videoannonsering på YouTube

blank

Google Shopping


Shopping-annonser

blank

Google My Business


Google Min Bedrift

blank

Google Display


Bannerannonsering

blank

Google Analytics


Måling av effekt med Google Analytics

blank

Google Tag Manager


Oppsett av konverteringssporing

Sosiale medier – SoMe 

Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok og LinkedIn er plattformene som dominerer markedet. På Stavanger kontoret har vi et dyktig team som har spesialisert seg på SoMe. Facebook er den mest populære SoMe plattformen i Norge og gir god effekt for de fleste typer bedrifter. Instagram, Snapchat, TikTok og LinkedIn er mer spesialiserte plattformer. 

Plattformer vi spesialiserer oss innen:

 • Facebook – Fleksibel og kan nå ut til de fleste målgrupper
 • Instagram – Egner seg til branding og bildeannonsering
 • LinkedIn – Spesialisert til profesjonelle folk og B2B aktører
 • Snapchat og TikTok – Videoannonsering – Når ut til de yngre generasjonene

Les mer om SoMe
blank
blank

Film og foto 

Bilder og video skaper blikkfang og er kjernen til en god kampanje. Vi har spesialister på fotografi, kinematografi og redigering som får frem din bedrift, produkter og fokusområder. Det er en effektiv måte å få frem ditt budskap. Med egne bilder og filmer kan du få frem lokal forankring og ansikter dine kunder kjenner igjen. Det er lov å drømme stort, så om du vil ha en film fra Preikestolen stiller vår film og fotoavdeling gjerne opp. 

Eksempel på film- og fototjenester vi leverer:

 • Reklamefilm
 • Produktvideo
 • Dokumentarfilm
 • Portrettfoto
 • Eiendomsfoto
 • Bedrifts Fotografering
 • Dronefoto- og film

Les mer om film Les mer om foto
Åpne
Dra