Skip links

Om oss

Vi står klare for å hjelpe din bedrift til å nå sine mål.

Hvem er vi?

Relevant er i dag et av landets største reklame- og mediebyrå. Vi jobber med kunder over hele landet med alt fra markedsføring til grafisk identitet og uttrykk. Vårt hovedkontor er i Stavanger men vi har også kontor i Bergen og Fredrikstad. På den måten er vi tett på kundene, og klarer å opprettholde god kommunikasjon og rask leveringstid.

blank

Våre konkurransefortrinn er høy kvalitet, kort leveringstid, konkurransedyktige priser og tett oppfølging av våre kunder.

blank

Vi mener at man aldri blir utlært innen markedsføring. Den digitale verden er i stadig endring og krever høy tilpasningsevne. Vi i Relevant streber alltid etter å lære «det siste nye» på digitale plattformer, for å kunne treffe kundene med rett budskap til rett tid. Våre kunder skal holde seg relevante i kundens søkelys, og kjenne effekten av å ha et godt mediebyrå i ryggen. Våre tjenester skal alltid være ett steg foran.

Mediebyrå Kontakt oss

Solide resultater
siden 2014

I 2022 gikk vi fra å være Call2action til Relevant, men menneskene og engasjementet er det samme, om ikke enda bedre enn tidligere. Dette gjenspeiles i den flotte veksten vi har hatt siden oppstarten i 2014. Vi har mange å takke, spesielt våre medarbeidere som alltid ønsker å bli best i sine fagfelt. Men også alle våre kjekke og interessante kunder, som vi ønsker å skape gode resultater for. Vi har en visjon om å bli så gode at resten av bransjen er nødt til å heve nivået deretter.

Vi valgte Relevant fordi de er en lokal leverandør!

Birkemo har veldig gode erfaringer med Relevant i forhold til pris, levering og kompetanse. Pris virker fornuftig sammenlignet med mye annet vi har vært borti, ting skjer omtrent umiddelbart når vi ønsker det, også har vi god kontakt direkte med tekniker og selger — perfekt for oss!

Vi har allerede anbefalt Relevant til flere, og det vil vi fortsette med så lenge alt går på skinner slikt som nå!

blank

Birkemo AS

Hobby- og karnevalsbutikk

blank

Fremtidens
markedsførere

Markedsføring er et fag som alltid har eksistert. Gjennom årenes løp har fagfeltet endret seg i takt med den teknologiske utviklingen. Aldri før har man kunnet nå ut til et så bredt publikum som man kan den dag i dag. Hva fremtiden bringer av markedsføringsmuligheter vet vi ikke, men vi heier på den yngre generasjonen som er fremtidens markedsførere. Derfor har vi ved flere anledninger vært involvert i arrangementer og tilstelninger der de unge er i sentrum, og er opptatt av å vise hvor spennende og gøy denne bransjen er. Vi har både holdt foredrag ved Næringslivsdager, stilt opp som dommere ved markedsføringsdager, hatt hele skoleklasser på besøk hos oss, og vært utplasseringsbedrift for elever på både ungdomsskole og høyskolenivå.

Ledig stilling Kontakt oss

Vi bryr oss – samfunnsansvar

Veldedige formål

Alle mennesker er like mye verdt, uansett fortid. Vi heier derfor på organisasjoner, lag og foreninger som jobber med å løfte opp de som ofte faller utenfor. Dette kan være gjennom økonomiske bidrag, men vi har også lagd hjemmesider, og gitt rådgivende tjenester på markedsføring, vederlagsfritt.

Vi vil spesielt trekke frem den fantastiske organisasjonen No Limitation, som gjennom sportslig ånd jobber for å gi glede og motivasjon til tidligere rusmisbrukere. Dette er et bånd som står oss nært til hjertet. Vi har også bidratt til ulike ideelle organisasjoner innen trossamfunn, og andre veldedige formål som stiller med en hjelpende hånd der det trengs mest.

Sportslig ånd

Idretten er en inkluderende arena som skaper flotte øyeblikk. Med fokus på både bredde- og toppidrett, ønsker vi i Relevant å kunne bidra til sunne verdier blant barn og ungdom. Vi har bidratt med økonomisk støtte, men også hjulpet med hjemmesider, markedsføring og rådgivende tjenester til flere idrettslag og organisasjoner.

blank
blank
blank

Les mer om fordelene med å bruke et eksternt mediebyrå.

LES MER
Åpne
Dra