Skip links

Nettsider

Bedriftens ansikt utad er nettsiden din

Ny nettside

En nettside er ofte det første møtet en potensiell kunde har med din bedrift. Om din nettside er gammel og utdatert vil dette påvirke førsteinntrykket til din bedrift. Det er derfor viktig å ha en nettside som gjenspeiler dine verdier ved å fokusere på brukervennlighet, responsivitet, design, struktur og ikke minst innhold. Relevant har dyktige webdesignere som kan utvikle ny nettside for din bedrift.

Kontakt oss
blank
blank

Hvordan fremstilles du på nett? 

Omtrent 90% av alle kunder slår opp nettsidene til potensielle leverandører før de tar kontakt. Det betyr at det er viktig at de får et godt førsteinntrykk. Gi dine besøkende en god grunn til å velge nettopp din bedrift. Vis kvalitet, vekk oppmerksomhet, og viktigst av alt – tilby riktig informasjon! Dette kan hjelpe din bedrift til å bli førstevalget blant konkurrenter. 

Responsivitet og brukervennlig design 

I 2020 ble det undersøkt at 68.1% av alle som besøker nettsider gjør det via mobiltelefon. Dette peker til hvor viktig det er å ha en nettside som responsiv og brukervennlig på mobil, i tillegg til de 28.9% prosentene av brukere som tar i bruk datamaskiner. Det er derfor viktig å ha en nettside som kan tilpasse seg alle forskjellige størrelser, både når det gjelder mobiler, nettbrett og skjermer for å ikke utelukke potensielle kunder for din bedrift. 

Kontakt oss
blank
blank

Moderne nettsider med riktig informasjon 

Hos Relevant får du en moderne nettside, både med tanke på det visuelle og strukturelle. Det er viktig å ha en nettside som tilbyr riktig informasjon for dine kunder, og som fremstiller dette på en effektiv måte.

Grafisk design Nettbutikk

WordPress som publiseringssystem og support 

Vi bygger alle nettsider på WordPress som er verdens største publiseringssystem. Dette gir oss mange muligheter når det gjelder utvidelser, noe som fører til at vi kan tilpasse oss de aller fleste behov du kan ha til din fremtidige nettside. Vi tilbyr i tillegg support til andre endringer på nettsiden, og gir deg opplæring til å lage dine egne nyhetssaker og lignende. 

Grafisk design Nettbutikk
Ny nettside
blank

SEO-vennlig nettside 

Hos Relevant produserer vi nettsider som er SEO-vennlige. Det vil si at vi bygger siden med en struktur søkemotorer, som for eksempel Google og Bing, leser og forstår. Nettsidene snakker både til potensielle kunder, men også til søkemotorene. SEO-vennlige nettsider gjør det mulig å utføre SEO-arbeid på siden på en bedre og mer effektiv måte. For våre kunder betyr det at effekten kan merkes vesentlig raskere.

Les mer om SEO

Webdesign er ikke bare webdesign. Kontakt Relevant for din nye nettside. 

Vi gjør deg mer synlig på Google!

LES MER OM SEO
Åpne
Dra