Skip links

Microsoft Advertising og annonsering på Bing

Bli synlig for potensielle kunder som søker etter din bedrift på Bing

Hva er Microsoft Advertising?

Microsoft Advertising, ofte kalt «Microsoft Ads» og tidligere «Bing Ads», er i hovedsak søkeannonsering på søkemotoren Bing. Det fungerer på samme måte som Google Ads og synlighet på både Google og Bing sørger for at din bedrift er synlig uansett hvilken av de største søkemotoren dine potensielle kunder bruker.

Som med Google Ads er Microsoft Advertising, eller Microsoft Ads, søkeannonsering i søkemotorer som på Bing.

Når en person besøker søkemotoren Bing og søker etter varer eller tjenester kan din bedrift vise annonser øverst i søkeresultater hvis søket er relevant for hva du kan levere. Og som med Google Ads koster det ingenting å vise annonsene på Bing hvis brukeren som har søkt ser annonsen men dropper å klikke på din annonse. Det vil si at du betaler kun hvis brukeren, som har aktivt søkt etter du leverer, faktisk besøker nettsiden din.

Kontakt oss
blank
blank

Hvorfor skal din bedrift være synlig på Bing?

I Norge skjer det over 50 millioner søk på søkemotorer hver eneste dag, og selv om de fleste søkene gjøres på Google har faktisk Bing en markedsandel på nesten 3 %. Det vil si at det også søkes etter din bedrifts tjenester også på Bing, og med annonsering kun på Google vil ikke nødvendigvis brukerne som kun bruker Bing finne dine annonser.

En av Microsoft Advertisings viktigste salgspunkter er at søkemotoren Bing er satt som standard søkemotor for alle som bruker Windows og en oversikt fra Microsoft viser at 90 % av Windows-brukere ikke endrer dette og dermed er et søk på Bing nærmeste vei til dine tjenester for mange.

Erfaringsmessig ser vi også ofte høy konverteringsfrekvens fra annonsering på Bing – altså utfører brukere som kommer inn på nettsider via Bing oftere en ønsket handling, som f.eks. salg i en nettbutikk, sendt kontaktskjema eller klikk på telefonnummer.

Relevant er Microsoft Advertising Partner

blank

Relevant er som en av få byråer i Norge nå Microsoft Advertising Partner.  Relevant følger den høyeste standarden til annonsering og har oppnådd gode resultater med annonsering på Bing. Som Microsoft Partner har vi tilgang ekspertise innad i Microsoft og kontinuerlig innsikt i hvordan vi best mulig kan oppnå de beste resultatene for kundene våre på kanalen.

Når du jobber direkte med en Microsoft Advertising Partner kan du være trygg på at du oppnår de best mulige resultatene fra annonseringen på Bing – samtidig som du kan fokusere på å levere produkter og tjenester til dine kunder.

Sørg for at dine potensielle kunder, som søker etter akkurat det du leverer, finner deg – uansett hvilken søkemotor de bruker.

Kontakt oss om Microsoft Ads og annonsering på Bing i dag.

Kontakt oss
blank

Vil du bli mer synlig
på Google?

LES MER OM GOOGLE ANNONSERING
Åpne
Dra