Skip links

Ledig stilling

Bli en del av Relevant

blank

For øyeblikket har vi ikke noen ledige stillinger

Våre ledige stillinger vil bli lagt ut her.

Brenner du for markedsføring? Elsker du å skape gode resultater?
Da kan det hende at vi er på jakt etter deg!

Relevant er stadig på jakt etter nye talenter. Hvis du har en lidenskap for markedsføring, så har vi en arena der du kan skinne. Vi har flere fagavdelinger, og mange spennende posisjoner. Det settes pris på relevant utdanning og erfaring. Men det aller viktigste for oss, er at du er en hyggelig og resultatorientert person, som er villig til å la administrerende direktør vinne i fussball en gang iblant.

Kontakt oss
blank
Ny nettside

Hvordan er hverdagen i et medie- og reklamebyrå?

Hverdagen er både variert, spennende og til tider hektisk, noe vi elsker. Vi skreddersyr markedsføringen til våre kunder, både på kort og lang sikt. Vi sørger alltid for at våre kunder møter sine kunder der de er, for å få mest mulig ut av hver eneste krone brukt på markedsføring. Dette krever at vi alltid er oppdatert på alle sosiale plattformer i en digital verden der alt er i stadig endring.

De ulike fagavdelingene jobber tett sammen for å komme frem til vellykkede resultater for våre kunder. Dette er til tider hektisk, men vi sørger alltid for å ha det moro i prosessen. Det sosiale miljøet er viktig for oss, så det legges til rette for at våre ansatte alltid skal ha det kjekt på jobb. Vi er også flinke til å arrangere sosiale sammenkomster utenfor kontorlokalene. Vi har reist både innenlands og utenlands, noe vi definitivt kommer til å fortsette med, da dette skaper de gode historiene rundt lunsjbordet.

Hva tilbyr vi?

 • En jobbhverdag der ingen dag er lik. Oppgavene er prosjektbaserte, og hvert prosjekt krever sin egen løsning.
 • Et hyggelig arbeidsmiljø i flotte lokaler, basert i Hillevåg (Stavanger), Nagelgården (Bergen) eller i Gamle Fredrikstad.
 • Konkurransedyktig lønn
 • Mye sosialt. Vi tilbyr kjekke sosiale og faglige turer innenlands og utenlands. Vi har reist til blant annet Åre i Sverige, Østerrike og Island. Vi har også hatt mer lokale utflukter, og er glad i å kunne samles utenfor arbeidstid for å skape et godt sosialt miljø, og gode historier.
 • En jobbarena der vi har fokus på læring og utvikling.

Hvem er du?

 • Du forstår at ingen bedrifter har samme fasit på hva som er riktig markedsføring, og har gode analytiske evner
 • Du evner å ta til deg kunnskap på en effektiv måte, og er alltid sulten på å lære mer.
 • Du har evnen til å omstille deg raskt, og trives i en travel hverdag.
 • Du er strukturert, og evner å ha «flere baller i luften»
 • Du er en hyggelig å omgjengelig person som liker å løfte andre medarbeidere opp
 • Du har høy samarbeidsevne, og liker å skape resultater både alene og i team

Er denne beskrivelsen noe du kjenner deg igjen i? Følg med her for åpne stillinger, eller send oss en åpen søknad til: post@relevant.no

Er du nysgjerrig på en
jobb hos Relevant?

KONTAKT OSS
Åpne
Dra