Skip links

Innholdsproduksjon og tekstforfatting

Forbrukere har i dag tilgang til enormt mye innhold og informasjon, hva kan du gjøre for at ditt budskap skal skille seg ut? Innholdsmarkedsføring er en svært effektiv måte å formidle din historie. Vi har dyktige ansatte som kan produsere relevant innhold til målgruppen du ønsker å nå!

LES MER
blank

Hva er innholdsproduksjon?

Enkelt forklart er innholdsproduksjon en viktig del av innholdsmarkedsføring. Det handler om å produsere verdifullt innhold tilpasset din målgruppe, som i motsetning til tradisjonell reklame, ikke er svært tynget av salgsfokus. Innholdet skal altså ha en verdi for publikummet du ønsker å nå. Et godt eksempel er blogginnlegg som publiseres på bedriftens nettside. Her har du mulighet til å gi dine besøkende verdifull kunnskap om dine produkter og tjenester, og samtidig etablere din bedrift som bransjeekspert.

Kontakt oss
Ny nettside

Formidle ditt budskap med ulike typer innhold

Det er viktig å ta din målgruppe i betraktning når du bestemmer deg for hvilke virkemidler som skal benyttes i markedsføringen. Du kan benytte visuelt innhold i form av bilder eller videoer, skriftlig innhold, sosiale medier eller brukergenerert innhold. Vanligvis vil det være en fordel å benytte en kombinasjon av ulike virkemidler for å oppnå best mulig effekt av din markedsføring.

Relevant hjelper din bedrift med å fastsette en plan for markedsføringen og bistår i valget av virkemidler og plattformer som er best egnet for å treffe din målgruppe. Dersom du for eksempel ønsker en ny nettside tar vi oss av hele prosjektet, fra planlegging av innhold til publisering. Diverse innhold i samspill med SEO kan bidra til økt trafikk til din nettside og bedre organisk synlighet i søkemotorer, som for eksempel Google. Hos Relevant får du en totalleveranse av markedsføringstjenester. Våre ulike avdelinger utformer tekstinnhold, leverer film og foto, gjør din nettside SEO-vennlig, samt annonserer din bedrift i sosiale medier eller Google.

Sosiale medier SEO Google

Grunner til å prøve innholdsmarkedsføring:

  • Tilegne deg verdifull innsikt i din kundebase
  • Oppnå bedre synlighet
  • Etabler din merkevare som bransjeekspert
  • Bygg tillit
  • Skap interesse hos din målgruppe
  • Treff potensielle kunder
  • Øk trafikk til nettsiden din
blank

Vis din kunnskap med verdifullt tekstinnhold

Relevant hjelper din bedrift med å skape unikt og informativt tekstinnhold til både nettsider, blogginnlegg og sosiale medier. Tekstinnholdet bør være en kombinasjon av engasjerende og informerende da det kan være en bidragsgivende faktor med tanke på leseres oppfattelse av din merkevare og eventuelt påvirke deres kjøpsbeslutning.

Det er viktig å ha oppdatert og relevant tekstinnhold på nettsider, da Google leser innholdet for å forstå hva nettsiden omhandler for så å vise det til personer som søker etter dine produkter og tjenester. Vi i Relevant har lang erfaring med å produsere tekstinnhold som er SEO-vennlig, for å oppnå økt organisk trafikk og konverteringer. Tekstinnhold er et kraftig markedsføringsverktøy som kan benyttes til å øke konverteringer og salg!

Ta kontakt

Fortell din historie med visuelle virkemidler

Film og foto blir oppfattet raskere enn tekst, og er derfor et effektivt virkemiddel å benytte for å fange oppmerksomhet. Tekstinnhold kan så benyttes for å utdype og forsterke ditt budskap. Relevant leverer reklamefilmer og alt innen fotografering. Våre dyktige fotografer har lang erfaring i bransjen, og lager innhold som får din bedrift til å skille seg ut! Få frem ditt budskap og oppnå økt kjennskap til bedriften med en profesjonell reklamefilm eller bilder. Vi produserer både brandingfilm, produktvideo, dokumentarfilm, dronefilm og presentasjonsfilm. Under kan du se et utvalg av filmer vi har laget for våre kunder.

Film Foto

Trenger din bedrift hjelp med innholdsproduksjon?

Relevant har lang erfaring med innholdsproduksjon for bedrifter i forskjellige bransjer, både rettet til forbrukere og andre bedrifter. Ta kontakt med oss, så finner vi den beste løsningen for din bedrift.

Skriv til ossKontaktskjema Ring oss på+47 51 22 77 20 Send oss mailpost@relevant.no
Åpne
Dra