Skip links

Grafisk Design

Relevant materiell som får frem ditt budskap

Vi er et reklamebyrå som vekker interesse!

Når du og din bedrift skal velge et reklamebyrå er det viktig at det velges et reklamebyrå med evne til å forstå bedriften og dens kunder. Det er essensielt at reklamen ikke bare er “stilig”. Den må også ha en funksjon og et klart formål om hva den skal oppnå. Vi har mye erfaring med å lage nye annonser og/eller forfriske eksisterende annonser. Det er fortsatt en del av våre kunder som har deler av reklamebudsjettet sitt i papir. For disse er det viktig at annonsene har en god layout og et tydelig budskap. Ved å velge et reklamebyrå som Relevant får du et reklamebyrå som setter seg inn i din bedrift og din bransje for deretter å produsere reklamemateriell som har et klart formål om å skape konverteringer fra dine målgrupper!

Kontakt oss
blank
blank

Trenger din bedrift hjelp av et reklamebyrå med tyngde og gode idéer?

Vi vet at godt reklamemateriell er en essensiell del av alle bedrifters markedsføringsstrategi. Som et reklamebyrå som også leverer til bedrifter over hele landet, er vi opptatt av å tilby gode og riktige løsninger til en konkurransedyktig pris. Vi har en filosofi om å levere tjenester av høy kvalitet i tillegg til tett oppfølging. Dette sørger for at din bedrift får alt innen grafisk materiell som dere kan være stolte av.

En av våre styrker er at vi har et stort fokus på å hente inn ansatte med de riktige menneskelige verdiene i tillegg til en stor faglig kompetanse. Dette sørger for at våre kunder føler seg sett og forstått. Tidligere har tradisjonelle reklamebyrå hatt en tendens til å sveve over kunden og ikke møte kunden på deres premisser. Dette har Relevant vært bevisste på i vårt arbeid med reklame og annonsering for bedrifter i Norge.

Vi leverer:

  • Grafisk identitet og merkevarebygging (branding)
  • Annonsedesign
  • Logo: design og vektorisering
  • Brosjyrer
  • Stand-materiell
  • Visittkort
  • Design av bil-dekor
  • Animert Google Ads banner

blank

Ta kontakt i dag og vi
finner et relevant
forslag til deg!

KONTAKT OSS
Åpne
Dra