Skip links
blank

Google annonsering

Nyhet

Google annonsering

Google er verdens mest besøkte nettside og verdens største markedsplass. Med over 9 milliarder daglige søk og en andel på 90% av alle søk på verdensbasis, er Google en verdensdominerende søkemotor. Er du på utkikk etter et produkt eller en tjeneste, er det på Google du søker etter relevante leverandører. Google Ads skiller seg fra andre annonseringsplattformer ved at dine tjenester og produkter kan synliggjøres i behovsøyeblikket, når kunden utfører relevante søk. Dette betyr at din nettside kan vises før dine konkurrenter i det avgjørende øyeblikket. Verdien av å være på topp av Google søkeresultater er stor ettersom flesteparten av brukerne klikker på en av de fire annonsene øverst i søkeresultatet. Det er viktig å være synlig på søkefraser som er relevante for din bedrift – hva søker dine kunder etter? Er du en lokal rørlegger i Stavanger kan det være lurt å være synlig på eksempelvis «rørlegger Stavanger» eller «lekkasje varmtvannstank».

LES MER
blank

Forskjellige typer annonseformater

Responsive Search Ads (RSA): Google sin algoritme kombinerer ulike overskrifter og annonsetekster for å identifisere den mest effektive kombinasjonen. Dine annonser vises når noen søker etter det du annonserer for. Du betaler også kun hvis noen klikker på din annonse og besøker din nettside. Dette resulterer i en svært treffsikker og kostnadseffektiv markedsføring. Vi hjelper deg å sette riktig CPC-bud (cost-per-click) slik at du betaler riktig pris per klikk for få flest mulig konverteringer, henvendelser og salg, for ditt budsjett.

Google Display Ads: Bruk visuelt engasjerende bannerannonser på verdens største displaynettverk. Relevant lager skreddersydde animerte bannerannonser tilpasset alle mulige formater, og målretter annonsene til din målgruppe, brukere som har søkt etter tjenester du kan levere eller har besøkt din eller andre relevante nettsider. Dette gjøres for at du skal oppnå optimale resultater med kampanjene og oppnå god synlighet på tvers over 35 millioner nettsider og apper.

YouTube Video Ads: YouTube er den mest populære plattformen i verden for deling av videoer. YouTube er også den nest største søkemotoren og sosiale plattformen i verden og eies av Google, plattformen har ca. 2 milliarder aktive brukere hver måned. Video annonser er svært effektive for å nå kunder på en unik og minneverdig måte. Du kan være detaljert i demografien og sette din målgruppe til kategorier som: huseiere, nye foreldre og studenter. Du kan også nå kunder basert på søkeord de har brukt på YouTube, hva de nylig har søkt etter på Google og nettsider de har besøkt tidligere.

Dynamic Search Ads (DSA): Dynamiske søkeannonser henter automatisk innhold fra nettsiden din til bruk i søkeannonsering. Dette er svært fordelaktig for nettbutikker med flere ulike produktkategorier og en stor mengde produkter. Google målretter annonsene til å nå brukere som søker etter lignende produkter og tjenester.

Shopping Ads: Google shopping annonser tilbyr flere muligheter enn hva rene tekstannonser kan tilby. Du kan vise frem dine produkter med bilder og pris, og sende søkeren direkte inn på riktig produkt i din nettbutikk. Lag kostnadseffektive annonser hvor du kun betaler når kundene klikker seg videre til nettsiden din.

Kaja1-(tekst)

Vår Google kompetanse

Relevant er Google partner, noe som vil si at vi oppfyller Googles høyeste krav til kompetanse og ekspertise innen Google Ads. Det innebærer at vi oppfyller resultatkravene Google har satt og vi oppnår positiv vekst på kampanjene vi kjører for våre kunder. Våre Google-eksperter jobber eksklusivt med Google Ads og vi bruker kun sertifiserte eksperter. De har sitt fokus på å sette opp og kontinuerlig optimalisere kampanjene slik at du får mest mulig nytteverdi fra Google Ads. Vi hjelper deg med å finne aktuelle søkeord og hvilke plattformer du bør være synlig på for å få mest ut av ditt markedsbudsjett. Med flere ulike annonseformater og verktøy å velge mellom, samt stor konkurranse om topplasseringene i Googles søkeresultat, er det lurt å få hjelp av eksperter med lang erfaring og solid kompetanse innen Google. Ikke heng etter på verdens viktigste markedskanal, kontakt oss i Relevant i dag!

Nysgjerrig?
Ta gjerne kontakt med oss.

Skriv til ossKontaktskjema Ring oss på+47 51 22 77 20 Send oss mailpost@relevant.no
Åpne
Dra