Skip links

Google annonsering

Google er verdens mest brukte søkemotor og verdens største markedsplass.

Hvorfor skal din bedrift være synlig på Google Ads?

Google er verdens mest brukte søkemotor og verdens største markedsplass. Hvis man er på utkikk etter et produkt eller en tjeneste er det på Google man søker for å finne relevante leverandører. For at du skal være en av leverandørene som dine potensielle kunder vurderer, er god synlighet på Google helt essensielt. Det kan være utfordrende å utvikle en nettside som er organisk synlig på alle produktene eller tjenestene man leverer, og da er Google Ads løsningen.

Kontakt oss
blank
blank

Målrettet og målbar markedsføring skreddersydd din bedrift

Med Google Ads kan din bedrift bli synlig på et ubegrenset antall søkefraser i Googles søkeresultater – umiddelbart. Din bedrift er kun synlig på de produktene eller tjenestene du leverer, så markedsføringen er ekstremt målrettet. Du betaler ikke noe for å vise som et alternativ på skjermen, kun per klikk. Det gjør at du kun betaler for brukere som faktisk besøker akkurat din nettside.

Vi tilpasser Google Ads-annonseringen etter ditt markedsbudsjett slik at du er synlig gjennom hele kampanjeperioden. Dagsbudsjettet gir deg et gitt antall klikk hver dag avhengig av hvor stort eller lite markedsbudsjettet er. Uansett størrelse får du relevante besøkende inn på din nettside eller nettbutikk.

Google Ads er svært målbart. Du trenger ikke tro og synse, du ser effekten. Vi holder oversikt over hvor mange av Googles brukere som har søkt, hvor mange av dem som har sett og klikket på din annonse. Hva brukeren foretar seg på nettsiden med Google Analytics og om de ender med å ta kontakt med din bedrift eller kjøper i en eventuell nettbutikk med Google Tag Manager. Med disse dataene tilpasser vi annonseringen deretter så kampanjene forbedres og du får økt nytteverdi med et langsiktig perspektiv.

Kontakt oss
blank
blank

Google Tag Manager

Med disse dataene tilpasser vi annonseringen deretter så kampanjene forbedres og du får økt nytteverdi med et langsiktig perspektiv.

blank

Hvorfor skal du bruke Relevant som leverandør av Google Ads?

Relevant er Google Partner som vil si at vi har oppnådd Googles høyeste krav til kompetanse og ekspertise innen Google Ads. Det vil si at vi innfrir resultatkravene Google har satt og vi oppnår positiv vekst på kampanjene vi kjører for kundene våre. Vi har kun kvalifiserte spesialister som er eksaminert og sertifisert, som setter opp og kontinuerlig optimaliserer kampanjene.

blank

Vi hjelper deg med å finne aktuelle søkeord og hvilke tjenester du burde være synlig på for å få det meste ut av ditt markedsbudsjett. Vi har hjulpet både store og små bedrifter som har brukt andre mediebyrå eller administrert Google Ads selv, med å forbedre resultatene. Vi har aldri opplevd å ikke oppnå bedre resultater og vi er sikre på at vi oppnår optimale resultater for din bedrift også.

Ikke heng etter på verdens viktigste markedskanal. Kontakt oss i Relevant i dag og vi hjelper deg å bli relevant for potensielle kunder som aktivt søker etter dine tjenester.

Kontakt oss

Innen Google kan vi hjelpe med:

blank

Google Ads


Søkeannonsering

blank

YouTube


Videoannonsering på YouTube

blank

Google Shopping


Shopping-annonser

blank

Google My Business


Google Min Bedrift

blank

Google Display


Bannerannonsering

blank

Google Analytics


Måling av effekt med Google Analytics

blank

Google Tag Manager


Oppsett av konverteringssporing

Vil du bli mer synlig
på Google?

LES MER OM SEO
Åpne
Dra