Skip links

Nettsider

Nettsider fra Relevant i Fredrikstad

Webdesign for bedrifter i Fredrikstad

En nettside er ofte det første møtet en potensiell kunde har med din bedrift. Om din nettside er gammel og utdatert vil dette påvirke førsteinntrykket til din bedrift. Det er derfor viktig å ha en nettside som gjenspeiler dine verdier ved å fokusere på brukervennlighet, responsivitet, design, struktur og ikke minst innhold. Relevant har dyktige webdesignere i Fredrikstad som kan utvikle ny nettside for din bedrift, og med lokal forankring får du solid oppfølging fra dag 1.

Kontakt oss
Ny nettside
Webdesign

Moderne nettsider med riktig informasjon

Hos Relevant i Fredrikstad får du en moderne nettside, både med tanke på det visuelle og strukturelle. Det er viktig å ha en nettside som tilbyr riktig informasjon for dine kunder, og som fremstiller dette på en effektiv måte.

Responsiv nettbutikk

Relevant i Fredrikstad lager responsive nettbutikker som er tilpasset alle plattformer. Det vil si at nettbutikkens layout tilpasser seg skjermstørrelsen på den enheten du bruker, uansett om du er på desktop, nettbrett eller smarttelefon.
Å lage nettbutikker kan være utfordrende med flere interne og eksterne faktorer å ta hensyn til. Vi legger mye i å gjøre prosessen med ny løsning til en positiv opplevelse. Det koster litt innsats fra alle parter, men med tett oppfølging, høy kompetanse, gode priser og ikke minst kjapp levering, sørger Relevant i Fredrikstad for at din bedrift får en løsning som representerer bedriften på en flott måte.

webdesign
blank

SEO-vennlig nettside 

Hos Relevant produserer vi nettsider som er SEO-vennlige. Det vil si at vi bygger siden med en struktur søkemotorer, som for eksempel Google og Bing, leser og forstår. Nettsidene snakker både til potensielle kunder, men også til søkemotorene. SEO-vennlige nettsider gjør det mulig å utføre SEO-arbeid på siden på en bedre og mer effektiv måte. For våre kunder betyr det at effekten kan merkes vesentlig raskere.

Send inn skjema under, så tar vi kontakt og gir deg et uforpliktende tilbud.

Østlandet
blank

Henrik Kongsberg

Daglig leder Østlandet

E-post: henrik@relevant.no
Mobil: 959 30 255
Adresse: Øraveien 2, 1630 Gamle Fredrikstad

Vi hjelper deg med å lage moderne nettsider
Åpne
Dra