Skip links
blank

Styrk din merkevare med visuell kommunikasjon

Nyhet

Styrk din merkevare med visuell kommunikasjon

Visuelle medier er kraftfulle virkemidler som kommuniserer ditt budskap effektivt og kan samtidig bidra til å styrke din merkevare. Med en økende kamp om oppmerksomheten på digitale flater, har det aldri vært et større behov for å være effektiv i markedskommunikasjonen for å nå frem med ditt budskap. Ønsker du at dine kunder skal investere i akkurat deg? Da er det lurt å skille seg ut ved å ha fokus på verdiskaping og samtidig formidle hvem du er, ditt formål og dine verdier.

LES MER
blank

Film

En god reklamefilm handler om å skape verdi for ditt publikum ved å formidle et klart budskap. Filmen kan informere om dine produkter og tjenester eller appellere til publikums følelser. Det som kjennetegner en god reklamefilm, er at den skal være minneverdig og skape et inntrykk hos publikum. En god reklamefilm kan være det som gjør at en kunde velger deg fremfor dine konkurrenter. Med en minneverdig reklamefilm kan din merkevare være det første kunden tenker på når behovet for dine produkter eller tjenester oppstår. Video er et av de sterkeste og mest effektive virkemidlene du kan benytte for digital annonsering og markedsføring. Videoer på nettsiden din kan også påvirke plasseringene dine i søkemotorer og føre til økt organisk trafikk.

Les mer om filmtjenester
Fotografering Stavanger

Foto

Du har sikkert hørt frasen «et bilde kan si mer enn tusen ord»; det visuelle etterlater et sterkt og umiddelbart inntrykk. Gode bilder kjennetegnes ved at det trekker oppmerksomhet og formidler et klart budskap til mottakeren. Førsteinntrykket på en hjemmeside er viktig, derfor er profesjonelle bilder på nettsiden essensielt for bedrifter som ønsker å skape et godt inntrykk. Bruk av egne bilder på din nettside setter også et personlig preg og etterlater et autentisk inntrykk. Gode bilder er med på å effektivt styrke din merkevare og identitet. Bilder kan brukes til fysiske produkter som plakater, brosjyrer, magasiner eller bannere. I tillegg kan bildene benyttes på digitale flater til blant annet markedsføring på sosiale medier, produktbilder til nettbutikk og bilder av ansatte. Les mer om fotograftjenester her.

Vår film og foto avdeling har lang erfaring i bransjen og kan tilby alt innen film og fotografering. Ønsker du å vise frem din merkevare med skreddersydde og profesjonelle reklamefilmer som skiller seg ut blant et hav av andre aktører? Ønsker du å bringe dine kunder nærmere din merkevare og skape et personlig forhold? Foto og video er helt essensielt for å fange ditt publikum, uavhengig av målgruppen du ønsker å nå. Vi har god erfaring med små og store bedrifter, og hjelper deg gjennom hele prosessen – fra planlegging av innhold til ferdig sluttprodukt. Ta kontakt med Relevant i dag!

Nysgjerrig?
Ta gjerne kontakt med oss.

Skriv til ossKontaktskjema Ring oss på+47 51 22 77 20 Send oss mailpost@relevant.no
Åpne
Dra