Relevant er et produksjonsselskap for film og video. I tillegg til å utvikle og levere tv- programmer, tilbyr vi filmprodukter for næringslivet og offentlig virksomheter. Film er et effektivt virkemiddel til bruk i markedsføring, opplæring og rekruttering. Dagens informasjonsteknologi byr på mange muligheter og vi er godt forberedt både gjennom lang erfaring, solid kunnskap og teknisk utstyr av høy kvalitet. Relevant holder til i Grandfjæra Næringspark i Molde og er en del av et spennende og kreativt miljø som samler bedrifter innen film, journalistikk, webløsninger og grafisk design. Gjennom samarbeid kan derfor Relevant levere komplette løsninger for presentasjoner og markedsføring.

Svein Roger Ivarsen er fotograf og daglig leder for Relevant Film AS. Han har jobbet med film- og videoproduksjon i en årrekke. I tillegg til egne produksjoner har han vært fotograf for flere dokumetarprogrammer i regi av andre velrenommerte norske og utenlandske filmselskap. Av spesielle erfaringer kan nevnes krevende filmoppdrag i arktiske områder som Svalbard, Grønland, Canada og Antarktis.

Vi har også opparbeidet solid erfaring fra olje/gass virksomheten gjennom filmoppdrag fra blant andre AS Norske Shell, Aker Solutions og Linjebygg Offshore, med filmopptak på Draugen, Heidrun, Saipem 7000 og ikke minst Ormen Lange anlegget på Aukra.

Vår tekniske utrustning holder høy standard. Vi gjør opptak i Panasonics P2 AVC Intra 100 og Canon XF C300 formater. Redigeringssystemet er Adobe Premiere Pro og Apple Final Cut Pro 7, og vi legger stor vekt på sikker lagring av videofiler gjennom gode systemer.